Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Skolens Lolgo
Mobil menu

Indskrivning - Besøg skolen

Ny elev på Kildeskolen
Overvejer du at indskrive dit barn på Kildeskolen, er du velkommen til at kontakte os for et besøg og en snak med skolelederen.
Hvis du vælger at indskrive dit barn på Kildeskolen, udarbejder vi sammen en handleplan for skoleskiftet, så overgangen bliver så tryg som mulig for dit barn.
Du kan læse lidt om skolen i vedhæftede postkort. 
Her finder du oplysninger om Ringsted kommunes skolevæsen

Indskrivning til 0. klasse
Foregår ved digital indskrivning. Der er intro-aften for alle interesserede i kommende 0. klasse, hvor man kan møde skolebestyrelse, børnehaveklasselederne og skolens ledelse. Forældre som har børn, der skal starte i 0. klasse førstkommende august, får automatisk besked om indskrivningen i e-boks. 
Link til digital indskrivning https://ringsted.dk/borger/boern-unge-familie/skoleindskrivning

Buskort og Flextrafik
Kildeskolens skoledistrikt strækker sig over et stort område. Ringsted kommune udsteder gratis buskort efter Folkeskolelovens bestemmelser om afstand mellem hjem og skole. https://ringsted.dk/borger/boern-unge-familie/koersel-af-skoleboern
Der bevilges endvidere buskort eller evt. flex-trafik, hvis barnet har trafikfarlig skolevej. Læs mere på https://www.borger.dk/skole-og-uddannelse/Folkeskolen-privatskoler-efterskoler/skolekoersel
Der er timekørsel med Rute 406 og Rute 465. Skolens ringetider er afpasset ruteplanen.

Du er altid velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Tlf: 57 62 72 60 

Dokumenter

POSTKORT FRA KILDESKOLEN.pdf

Shape Created with Sketch.